Sok esküvőn vettél már részt, és rengetegszer találkoztál ugyanazokkal a klisékkel, vőfély játékokkal, dekorációs megoldásokkal? Nem szeretnéd, hogy a Te esküvőd is olyan legyen, mint másoké? Valami újat, modernebbet szeretnél? Akkor ez a néhány tipp most jól fog jönni! Olvasd el ezt a bejegyzést, és valósítsátok meg ezeket a nem mindennapi ötleteket a nagy napon!

1. Ugrálóvár

Nem csak a gyerekek, de a felnőttek is imádni fogják, hiszen szabadjára ereszthetik a bennük rejlő gyermeket!

(kép forrása: buzzfeed.com)

2. Piknik

Ehhez elsősorban szükség lesz egy kis napsütésre. Készítsetek össze kis csomagokat friss kenyérrel, friss zöldségekkel, finom sajtokkal és felvágottakkal. Ne feledjétek az italokat se! Egy üveg finom prosecco vagy pezsgő és az ínycsiklandó ételek elfogyasztása remek program lehet a szabadban!

3. Óriás Jenga

Ez szintén egy kiváló játékos program lehet minden generáció számára, főleg, ha ezt óriás méretű fakockákkal játszátok.

4. Fagylaltos kocsi

Ez egy kihagyhatatlan pont egy nyári esküvőn! Vintage stílusú lakodalmat terveztek? Rendeljetek egy régi típusú kiskocsit, hogy ezzel is megőrizzétek az esküvő hangulatát!

(kép forrása: www.pinterest.com)

5. Szivar bár

Úriemberek szeretnek egy jó szivar és egy pohár whiskey társaságában megbeszélni a világ dolgait. Vőlegényed, vőlegényed barátai, és a család férfi tagjai minden bizonnyal értékelnének egy ilyen kis pihenő sarkot a nagy sürgés – forgás közepette!

6. Flash mob

Ez egy szuper lehetőség lehet a buli beindítására! Az esküvő előtt egy videón elkülditek a koreográfiát, amit néhányan betanulnak, majd közösen égetitek fel a táncparkettet!

(kép forrása: http://www.thestudioshrewsbury.com)

7. Festőművész

Egy festőművész más szemszögből fogja látni a nagy eseményt, amit egy ecset, vászon és némi festék segítségével tud megörökíteni Nektek!

8. Fénykép sarok

A Selfimatot se lehet kihagyni egy ilyen fontos eseményről! A különböző kiegészítők, hátterek és egyéb lehetőségek segítségével tudunk nektek maradandó emlékeket készíteni!

 

 

 

Oszd meg másokkal is!