A legfontosabb pontja az esküvő napjának, hogy a pároddal kimondjátok az “igen”-t és megkezdődik közös életetek, igaz? Ha kivételes módon szeretnéd szórakoztatni a násznépet a különleges napotokon, olvasd el ezt a néhány nagyszerű ötletet! Ezekkel a játékokkal, programokkal biztos, hogy mindenki mosolyogva fog visszaemlékezni erre a napra!

  1. Egyedi festmények készítéséhez nincs másra szükségetek csak néhány festékkel töltött lufira és egy vászonra.

Rövid használati utasítás: helyezzétek a festékkel töltött lufikat a vászonra, készítsetek néhány darts nyilat a vendégek számára, és vegyétek rá őket, hogy “dobjanak össze” nektek egy egyedi képet.

  1. Készítsetek egyedi asztalneveket, hogy ezzel jobb kedvre derítsétek a vendégeiteket!        

Például: Adjatok meg egy dalcímet vagy szövegrészletet asztalnévként, és amikor ez a zene felcsendül az asztaltársaság megmutathatja, hogy mire képes a tánctéren!

  1. Lufis ígéretek.

Hogyan csináld: Adjatok a vendégeknek héliumos lufikat, melyekre egyedi, lakcímetekkel ellátott üzenőkártyák vannak felkötözve. Ezekre a kártyákra írjanak vendégeitek egy ígéretet, amit teljesítenek, ha a szélnek eresztett üzenet visszatér
hozzátok. Álljatok össze egy csoportképre és engedjétek el együtt a lufikat!

  1. Bontsatok egy finom pezsgőt a ceremónia előtt, ez segít majd hangulatba hozni a koszorúslányokat és Téged is!  

  1. Karikaturista

Miért? Ő kicsit más szemszögből fogja látni a Ti nagy napotokat, ezzel alkotva maradandó emléket számotokra.


   +1 Selfiemat

Gondoljatok csak bele, kihagyhatatlan. Őrült, mókás, vicces képek készülhetnek a lakodalomban, a barátaitokkal és családdal, melyeket az évek múltával is mosolyogva fogtok nézegetni pároddal!

(forrás: https://www.herecomestheguide.com

https://www.manorbythelake.co.uk)

Oszd meg másokkal is!