Üdvözlünk a selfiemat.hu-n, a Selfiemat oldalán!

 

Mi a Selfiemat?

Szeretnénk neked bemutatni ezt a magyar piacon egyedülálló masinát, ami garantáltan feldob minden rendezvényt, legyen szó lakodalomról, céges buliról, szülinapi partyról, gyerekzsúrról, osztálytalálkozóról, bálról, vagy akár konferenciáról. A Selfiemat éppen az, amit keresel!

A Selfiemat egy modern selfiegép, amely megkönnyíti önmagunk fotózását. A fotóautomatákhoz hasonlóan működik, csak sokkal szebb, és a képekkel utána nem kell intézkedni menni:)

A Selfiemat egy profi fényképezőgépből, egy vakuból és egy nyomtatóból áll. A berendezést számítógép vezérli, használata nagyon egyszerű. A Selfiemat érintőképernyős. Ha használtál már okostelefont vagy tabletet, a Selfiemat használata is menni fog!

Miután lefotóztad magad, a képet kinyomtathatod, elküldheted magadnak MMS-ben vagy e-mailban. A Selfiemat kezelőfelületén beléphetsz a saját Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, vagy bármilyen más közösségi oldalon levő profilodra, és azonnal megoszthatod a képet.

Ha a buliban már nagyon fáradt voltál, és nem tudtad elküldeni vagy kinyomtatni a képet, a Selfiemat honlapjáról letöltheted a fotódat. A nyilvános eseményről készült képeket egy nyilvános galériában egy hétig tároljuk. A privát események fotói jelszóval védett galériába kerülnek, és a szerződésben rögzített időtartamig tároljuk azokat. A Selfiemat, a modern szelfigép szórakozóhelyek számára is ideális. Igénybe vehető boltok, vendéglátóhelyek, áruházak, üzemek, sportlétesítmények stb. megnyitóünnepségeire. A Selfiemat képei brandelhetők, megoszthatók, továbbküldhetők, így a gép bármilyen rendezvényre jól jöhet.

Selfiemat egy lagzidra
Selfiemat céges rendezvényre
Selfiemat partykra, megnyitókra, bárhova

A lakodalom egyszeri és megismételhetetlen esemény. Vőfélyként tudom, hogy a lakodalomban mindennek ott és akkor kell tökéletesnek lenni, nincs második lehetőség. Dobd fel életed legszebb napját a Selfiemat szolgáltatásaival, és szelfizz a násznépeddel kedvedre!

A Selfiemat ideális kiegészítője lehet komoly és kevésbé komoly céges rendezvényeknek. Ügyfeleid kongresszusokon, konferenciákon is a Selfiemat elé állhatnak, de pózolhatnak előtte munkatársaid is a céges bulikon. Lehetőség van egyéni, céges háttér kialakítására és a fényképek brandelésére céglogóval, felirattal.

A Selfiemat, a modern szelfigép. Szórakozóhelyek számára is ideális. Igénybe vehető boltok, vendéglátóhelyek, áruházak, üzemek, sportlétesítmények stb. megnyitóünnepségeire. A Selfiemat képei brandelhetők, megoszthatók, továbbküldhetők, így a gép bármilyen rendezvényre jól jöhet.

 

 

Kiegészítők

Céglogó, felirat

A Selfiemat marketingcélokra is kiválóan alkalmas. Kérésre a Selfiemat által készített felvételeket céglogóval, cégnévvel, reklámfelirattal látjuk el. Ha a résztvevők megosztják a Selfiemattal készült képeiket a közösségi oldalakon, a te céged is reklámozzák vele.

Egyedi háttér

A Selfiemat mellé háttér is rendelhető. Az alap hátterek bérlése benne van az árban,,hu,Ezekből foglalás után tudtok válogatni,,hu. Ezekből foglalás után tudtok válogatni. Kérésre, a Selfiemat partnereivel együttműködve vállaljuk egyedi, céglogóval, felirattal, saját fotóval ellátott hátterek kivitelezését is.

Selfiemat-kiegészítők

A Selfiemat használatát tréfás kiegészítőkkel tehetjük még viccesebbé. A kibérelt Selfiemat mellé tudunk kellékeket biztosítani, de természetese ti is hozhatjátok ezeket.

Rendeld meg

A Selfiemat most,hu 3, 5 vagy 7 órára lehet a tiéd, vagy kérj egyedi árajánlatot!

Hívd a Selfiemat forródrótot: +36 70 41 36 129 vagy írj nekünk a info@selfiemat.hu e-mail címre.

A Selfiemat Budapesten lakik, kiszállítása a főváros közigazgatási határain belül díjtalan. Máshová 60 Ft/km szállítási díj ellenében szállítjuk ki.
Budapest 100 km-es vonzáskörzetében bármelyik csomag foglalható, ettől távolabb eső helyszínekre a Basic csomagra érkező foglalásokat sajnos nem tudjuk teljesíteni.

Májustól szeptemberig szombati napokon a Basic csomagra érkező foglalásokat sajnos nem tudjuk teljesíteni.

Basic

55 000 Ft,hu
  • 180 EUR
  • 50 nyomtatott kép

Standard

75 000 Ft,hu
  • 250 EUR
  • 150 nyomtatott kép

Extra

95 000 Ft,hu
  • 310 EUR
  • KORLÁTLAN

A BASIC és STANDARD csomagunkat is kérhetitek korlátlan nyomtatással. Ennek díja csomagonként + 15 000 Ft,hu.

A Selfiemat működéséhez 1 darab 230 V/50 Hz-es váltakozó áramforrásra van szükség, egyszerűbben mondva, egy sima konnektorra. A Selfiemat kábele 10 méter hosszú. 25 méter hosszabbító mindig van nálunk, ha több kell, kérjük jelezd.

A Selfiemat felállításához és működtetéséhez 4-5 négyzetméter területre van szükség,hu. Mindkét Selfiematnak saját vakuja van, hogy a sötétebb helyen felállított masina is tökéletes képeket készítsen rólatok.

A megrendelt Selfiemat mellé egy fő technikai személyzetet biztosítunk, aki a helyszínre szállítja a Selfiematot, felállítja a hátteret, kipakolja a kiegészítőket, segít, ha elakadnál a Selfiemat használata közben; ha kell, kicseréli a festéket a nyomtatóban, majd a rendezvény végén elszállítja a berendezést. Az 5 órás, és hosszabb csomag mellé kérjük, biztosíts étel- és italfogyasztást munkatársunknak.